söndag 20 maj 2007

Inga tröjor på måndag.


Vi planerar, som flera redan vet, att utsmycka våra gråa tröjor för att ge ett mer seriöst intryck och höja lagkänslan. Planerandet har pågått ett bra tag och själva arbetet har blivit uppskjutet att antal gånger.

Det var tänkt att mallen för tröjtrycket skulle ordnas nu i helgen så att vi skulle kunna börja trycka tröjorna. Men eftersom vi bestämt oss för att trycka en utomstående logga på ryggen i hopp om att få ekonomiskt stöd till laget så har tryckandet blivit försenat, igen, jag har nämligen inte loggan. (För er som undrar så är den tänkta bidragsgivaren Elevkåren på Södra latin).

Hur som helst så kommer tröjorna förhoppningsvis se ut så här inom några veckor:Om laget också vill ha nummer på tröjorna (ryggen) så behöver vi fixa fram 10 stycken OH-papper (eller liknande som det går att göra mallar av) och att vi skär ut de tio siffrorna. Dvs. att det krävs en del arbete, men det är inte omöjligt. Ett problem är att vi endast har 18 tröjor + att Olov håller på att bygga bo med några av dem... Det vore roligt om alla 21 i laget (eller fler?) hade varsin om vi nu ska ha siffror.

Kom med åsikter.

6 kommentarer:

deyvo sa...

Tröjtryck+nummer är en lyxvara som vore ball om vi lyckades fixa, jag är för men då gäller som sagt att alla bidrar med lite engagemang. PEACE!

Greken sa...

Jag hjälper gärna till med nummer och sånt. Kårloggan skickade jag nyss men den behöver pimpas.

Anonym sa...

Efternamn känns ju rätt givet också. Ehe

Anonym sa...

Dags att ägna mer tid åt tröjorna och mindre på träningar.

Anonym sa...

fan fixa tröjorna! snabba puckar nudå!

SMOOTH KID sa...

Instämmer med anonym2 + vi vet visst hur loggan ska se ut!?