lördag 26 maj 2007

Rapport från en träning.

Var? Tanto.
När? Fredag 14:30.
Villka tränade? The Ubiquitous + Äldste brodern Yngwe, Viktor, Simon Dahlberg.
Hur många kom? 11 pers.
Vad tränade man på? Crossbollar och tvåmålsspel.
Var va Hampus? Han som alltid kommer på träningarna var denna gång i Paris.
Vem fick träna med Anders? Lagets stjärna tränade med Viktor.
Vem gjorde snyggaste målet? Alex, skott via bortre stolpen efter en rush på kanten.
Hände något extra roligt? Simon Rose såg pigg ut efter en längre tids sjukdom.
Vad fattades? Mer folk på träningen! Var håller alla hus egentligen?

söndag 20 maj 2007

Inför matchen mot Flempan Boys.

Flempan Boys var på förhand tippade att vinna serien (omröstning på www.svenskafans.com/grusplan). Att laget bara har 3 poäng är väldigt missvisande eftersom de åkt på tajta uddamålsförluster mot seriens tre topplag. Lägg därtill en seger mot Sportfånarna med 4-1 och du får en målskillnad på 7-7, att jämföra med vår på 4-12.
Flempan Boys är förmodligen vår 4:e svåraste motståndare. Det är helt enkelt en nyckelmatch som vi måste vinna om vi ska tillhöra tabellens övre halva. De kommer att spela hårt och tufft så det gäller att vi löper och stressar mycket. En trupp på minst 15 man kommer att behövas så ställ upp! Eftersom vi måste avvara duktiga mittfältare som Henke, Simon och Frej kommer någon back flyttas upp på mittfältet.

Matchen börjar redan 19:10. Vi samåker från slussen klockan 18:00. Ta med boll!

Inga tröjor på måndag.


Vi planerar, som flera redan vet, att utsmycka våra gråa tröjor för att ge ett mer seriöst intryck och höja lagkänslan. Planerandet har pågått ett bra tag och själva arbetet har blivit uppskjutet att antal gånger.

Det var tänkt att mallen för tröjtrycket skulle ordnas nu i helgen så att vi skulle kunna börja trycka tröjorna. Men eftersom vi bestämt oss för att trycka en utomstående logga på ryggen i hopp om att få ekonomiskt stöd till laget så har tryckandet blivit försenat, igen, jag har nämligen inte loggan. (För er som undrar så är den tänkta bidragsgivaren Elevkåren på Södra latin).

Hur som helst så kommer tröjorna förhoppningsvis se ut så här inom några veckor:Om laget också vill ha nummer på tröjorna (ryggen) så behöver vi fixa fram 10 stycken OH-papper (eller liknande som det går att göra mallar av) och att vi skär ut de tio siffrorna. Dvs. att det krävs en del arbete, men det är inte omöjligt. Ett problem är att vi endast har 18 tröjor + att Olov håller på att bygga bo med några av dem... Det vore roligt om alla 21 i laget (eller fler?) hade varsin om vi nu ska ha siffror.

Kom med åsikter.