söndag 3 juni 2007

Inför matchen mot Söderkamraterna

Söderkamraterna är seriens sämsta lag. De har 3-17 i målskillnad och har inte varit i närheten av att ta poäng i en enda match. Vi ligger dock bara 3 poäng före villket innebär att de går om oss om de vinner (målskillnad). Räkna därför med grymt taggade söderkamrater på måndag. Det kommer förmodligen bli mycket kamp och småfult spel. Laget är åldersdigert så vi måste ha ett högt tempo och löpa mycket.
Truppen ser för närvarande fin ut. Om ni måste lämna återbud så hör av er snarast! Jag vill dessutom välkomna nyförvärvet Viktor till laget. Välkommen Viktor!
Matchen spelas 20:20.
Vi sammlas vid södermalmstorg klockan 19:00.

4 kommentarer:

A. Beckenbauer sa...

om inte annat kan vi alltid följa Rustys råd och provocera fram en utvisning, i bästa fall följt av avbruten match och 3-0.. Hampus eller Ray frivillig?

Macke sa...

Nu kan vi få användning av Acke igen ju!! In med honom i straffområdet och fejka ett knytnävsslag i magen i 54 minuten. Sen får vi se vad som händer!

SMOOTH KID sa...

Vi får se vad som händer ikväll... har anlitat en man med folle från G-plan för att trakassera domaren. Fallet i straffområdet fixar jag själv.

Anonym sa...

Rykten säger att det kommer publik för typ första gången någonsin. Kan bli något utav en revolution. Kan ju redan nu säga att det finns en överhängande risk för planinvasion om det inte blir seger, så JOBBA JOBBA!